Image of Fikret Kuşkan

Fikret Kuşkan

​(Mehmet Fikret Kuşkan) (d. 22 Nisan 1965 İstanbul) Çerkes kökenli Türk oyuncu. 1986'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü özel yetenek sınavını kazanarak eğitimini bu okulda sürdürüp tamamlamıştır. Oyunculuk konusunda lise eğitimi sırasında edebiyat öğretmeninin desteğini alır. Fotoğrafçılık yaparken bırakarak, tiyatro aşkıyla sınavlara girer.Zor da olsa konservatuvarı bitirmesinin ardından Zülfü Livaneli'nin "Sis" filminde ilk rolünü oynadı.


Read bio at tmdb | Read bio at Wikipedia
Born:
Apr 22, 1965 In İstanbul, Türkiye
Movie/TV Credits:
15
First Appeared:
In the movie The Secret Face 1991-01-02
Latest Project:
Series Zalim İstanbul 2019-04-01
Known For
Poster of Zalim İstanbul
Poster of Kizlarim Icin
Poster of Swallow Storm
Poster of Biçak sirti
Filmography
Series Zalim İstanbul Agah Karaçay 2019-04-01
Movie Direniş Karatay Ahi Evran 2018-03-09
Series Swallow Storm Kudret Turaboğlu 2017-03-06
Series Kizlarim Icin Yaşar 2017-11-29
Movie Erkekler Adem 2013-12-20
Series Hayat Devam Ediyor 2011-11-08
Series Biçak sirti Orhan Ertugrul 2007-09-10
Movie Kabuslar Evi - Takip 2006-01-01
Movie My Father and My Son Sadık 2005-11-18
Movie Sen Ne Dilersen Musa 2005-01-01
Movie Everything about Mustafa Mustafa 2004-03-19
Movie Dokuz Tunç 2002-01-01
Movie C Blok Haled 1994-08-26
Movie Whistle If You Come Back Unknown 1993-02-12
Movie The Secret Face 1991-01-02